The new generation

Het is tijd voor nieuw generatie frituurbakwanden! Zo is het idee begonnen om onze krachten te bundelen om een bakwand te produceren die vol zit met de bewezen nieuwe technologieën, slimmere engineering en met de bevlogen passie om het beste te willen voor de klant.

Met onze passie die wij door onze jarenlange ervaring in de wereld van het produceren van frituurbakwanden, wilde wij iets nieuws doen. Door de veranderingen in deze markt zien wij juist de mogelijkheid om het echt anders te doen. Wij willen de klant helpen om een zo goed mogelijk product, zowel qua materialen als techniek te maken die u als klant nodig heeft om nog sneller, grote hoeveelheden, goede producten te kunnen maken.

Hoe wij dit doen?

  • Door slimme engineering van de nieuwe Hoog Rendement ( ook elektrische ) gasketels. Hierdoor hebben deze niet alleen het nieuwste design, maar ook hoogste rendement. Hierdoor minder verbruikskosten en meer capaciteit.
  • Door het robuust en tijdloos design past dit in elke winkel en keuken. Daarnaast is er gekeken naar het makkelijk kunnen bouwen van de bakwand, waardoor wij sneller kunnen leveren.
  • Door technische innovatie en slim inzetten hiervan hebben wij niet alleen hoogwaardige kwaliteit waardoor technische mankementen minimaal zijn, maar ook slim opgebouwd zodat het indien er toch een technisch mankement mocht zijn dit ten alle tijden super snel is op te lossen.
  • Dit alles uiteraard hier in Nederland in onze eigen fabriekshal geproduceerd.
  • En eigenlijk misschien gek te zeggen en hoezeer het ook vanzelfsprekend moet zijn. Wij doen wat wij u beloven!

Wij als de “new generation” frituurbakwanden producent staan te popelen u ons kunststukje te laten ervaren!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *