Wie zijn wij?

Hi, wij zijn Gert Versloot en Martijn van Ramselaar.

Gert komt uit 1986 en heeft sinds 2010 gewerkt als allround medewerker bij een bekende grote fabrikant van frituurbakwanden. Gert heeft alles gebouwd, gemaakt en ontwikkeld als het om bakwanden gaat. Gert heeft uitstekende las skills met inzicht in het maken van technisch hoogstaande producten die perfect moet worden afgewerkt. Hij heeft ervaring met leidinggeven in een fabriek en weet waar de knelpunten zitten. De kennis van Gert is naast het ontwikkelen en maken van een hoogstaand product ook belangrijk om verder te kijken dan dat. Denk aan planning, inkoop, service, innovatie en mensen aansturen.

Martijn komt uit 1981 en sinds 2014 werkzaam bij een andere fabrikant van frituurbakwanden dan Gert als Sales-vestigingsmanager. Martijn heeft veel ervaring opgedaan qua techniek van de frituurbakwanden en de business zowel interne ( bedrijfstechnisch ) als extern ( commercieel ). Door zijn commerciële en bedrijfskundige achtergrond qua opleidingen in combinatie met zijn ervaring om een fabriek bedrijfstechnisch en commercieel te leiden een perfecte combinatie is met Gert om van The Fryer Company een succes te maken.

Samen zijn Gert en Martijn verantwoordelijk voor The Fryer Company. Gert zal de fabriek als belangrijkste taak voor zich nemen, het maken van de bakwanden en aansturen van de fabriek. Daarnaast is Gert verantwoordelijk voor de verdere innovatie van de bakwanden. Gert heeft zoveel ideeën voor de toekomst dat wij voorlopig nog niet klaar zijn! Martijn zal verantwoordelijk zijn voor de bedrijfskundige aspecten en commercie. Door zijn jarenlange ervaring in de business heeft hij groot netwerk opgebouwd en ervaring opgedaan. Ook gezien hoe het anders kan en dat is een van zijn redenen om The Fryer Company samen met Gert op te starten.

Door de vraag in de markt naar nieuwe leveranciers van frituurbakwanden zijn Gert en Martijn samen gekomen om te kijken of zij iets konden betekenen. Gert heeft zijn eigen ketels ontwikkeld met alle nieuwe technologieën die nu voor handen zijn. Door zijn ervaring en kennis waren de ketels al snel een succes en hebben wij snel stappen gemaakt om een perfecte new generation frituurbakwand in de markt te brengen.

Ons doel is om een kwalitatief hoogstaand bakwand te maken,. Deze bakwand is met de nieuwste ketel ontwikkelingen een ketel die hoogste rendement behaald op gas gebied. Dit zorgt niet alleen voor dat de klant minder kosten kwijt is aan gas en olie/vet, maar ook dat de klant snel, grote hoeveelheden kan bakken met beste kwaliteit. Door de robuust en tijdloos design past deze bakwand in elke zaak.

Als laatste maar niet geheel onbelangrijk doen wij wat wij zeggen. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat blijkt helaas niet altijd zo te zijn. Bij ons komt u niet voor verassingen te staan qua levertijd, onvoorziene onkosten of andere technische zaken.

Hoe dat leggen wij u graag eens uit met een kop koffie! Bel gerust voor een afspraak of mail naar info@thefryercompany.com

Zien jullie snel!

Hartelijke groet, Gert & Martijn

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *