FRYER Cobot-arm

Het revolutionaire
gerobotiseerde systeem
voor het frituren van patat

Stelt u zich voor: een frituursysteem dat niet alleen zorgt voor een perfecte bereiding van friet, maar ook nog eens gebruikmaakt van geavanceerde robotica-technologie. De FRYER CObot-arm is een geautomatiseerd frituursysteem dat frituren naar een geheel nieuw niveau van efficiëntie en precisie tilt. Het doseersysteem is nauwkeurig afgesteld om consistente porties friet te leveren.

Veilige precisie

Dit innovatieve systeem begint met een slim doseersysteem dat zorgvuldig de juiste hoeveelheid friet doseert in de manden.
Vervolgens komt de FRYER Cobot-arm in actie. Uitgerust met geavanceerde sensoren en een delicate grip plaatst de Cobot-arm de manden met frietjes in de frituurpan op een feilloze, gecontroleerde manier. De FRYER Cobot-arm is speciaal ontworpen om elke beweging met precisie uit te voeren, zodat de frituurmanden perfect in de olie worden ondergedompeld voor een gelijkmatige en gouden bakresultaat.

Laat de FRYER Cobot-arm het werk voor u doen
zodat uw klanten kunnen genieten van heerlijk, perfect afgebakken frietjes.

Efficiënt en gestroomlijnd proces

Na een optimale frituurtijd haalt de FRYER Cobot-arm de manden met frietjes uit de frituurpan en schudt ze voorzichtig om overtollige olie te verwijderen. Vervolgens worden de knapperige frietjes vol automatisch naar de uitschepbak geleid, klaar om te worden geserveerd aan de klant. Dit garandeert een efficiënt en gestroomlijnd proces, waarbij elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde robotica-technologie.

Hygiëne en veiligheid

Naast een significante verbetering op het gebied van snelheid en consistentie van het frituren, biedt het FRYER Cobot- systeem ook voordelen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Door de gecontroleerde en geautomatiseerde werkomgeving wordt het risico op ongelukken aanzienlijk verminderd. Bovendien kan het FRYER Cobot-systeem eenvoudig worden gereinigd en onderhouden, wat resulteert in een optimale hygiënische werkomgeving.

Demonstratie FRYER Cobot-arm

Met de FRYER Cobot bieden wij een gerobotiseerde frituursysteem: een revolutionaire en efficiënte oplossing voor het frituren van friet. Met precisie, snelheid en betrouwbaarheid tilt dit systeem de kwaliteit van het bakproces naar nieuwe hoogten. Wij begrijpen dat een dergelijke aanschaf niet over één nacht ijs gaat, en dat u het systeem graag zou willen uitproberen en ervaren. Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs voor een demonstratie van de FRYER Cobot-arm.