THE FRYER COMPANY

De keuze voor de nieuwe
generatie in frituurbakwanden

De handen in één voor de productie
van next level frituurinstallaties

FRYER-frituurinstallaties zijn ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring. Gert Versloot en Martijn van Ramselaar hebben de handen ineengeslagen en ontwikkelen, produceren en vermarkten duurzame bakwanden. Door zelf te innoveren en ketels te ontwikkelen hebben zij een nieuwe standaard in de markt gezet. Duurzame ketels die de nieuwe norm vormen en voldoen aan de laatste eisen en ontwikkelingen. FRYER-ketels staan voor gebruiksgemak en kwaliteit. Denk hierbij aan hygiëne, afbakcapaciteit en servicegemak.

“Bij de ontwikkeling van de FRYER ketels hebben wij goed gekeken hoe we het maximale rendement er uit konden halen. Onze nieuwe HR-frituur ketels zijn voorzien van een vlakke bodem en besparen ten opzichte van conventionele ketels niet alleen 70% op het gasverbruik, maar besparen ook nog eens op het olie (of vet) verbruik. Een FRYER biedt daarmee de beste bakkwaliteit en werkt daardoor ook nog eens kostenbesparend.”

Gert Versloot

Betrouwbaar. Bedrijfszeker.

Kwaliteit is iets dat tot in elk detail van een FRYER bakwand kan worden gezien en ervaren. Om te beginnen het gebruik van rvs AISI 304. Deze hoogwaardige grondstof is hygiënisch, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. Maar de focus ligt vooral op de achterliggende techniek. FRYER ketels zijn betrouwbaar en bedrijfszeker. Ontwikkeld om dag in dag uit een zeer hoge afbakcapaciteiten neer te zetten, onder de meest veeleisende omstandigheden.

“Onze missie is om onze klanten zo snel mogelijk en zo veel mogelijk perfecte afbakproducten te laten maken. Kwaliteit, capaciteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij onze speerpunten. Nieuwe innovaties passen wij graag toe om deze speerpunten op het hoogste niveau te houden. Daarbij is de continue samenwerking met de gebruikers en onze kennis van techniek essentieel.”

Martijn van Ramselaar

Duurzaamheid en circulariteit
voorop

Bij ons bedrijf staat duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel. Als producent van roestvrijstalen frituurbakwanden streven we ernaar om op verantwoorde wijze onze producten te vervaardigen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben. Lees hieronder hoe wij duurzaamheid en circulariteit in ons bedrijf uitdragen.

Lees hieronder hoe wij duurzaamheid en circulariteit in ons bedrijf
uitdragen.

Grondstoffen en materiaalkeuze

We kiezen zorgvuldig voor hoogwaardig roestvrijstaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en recyclebaarheid. Door dit materiaal te gebruiken, verminderen we het gebruik van schadelijke stoffen en minimaliseren we afvalproductie.

Energie-efficiëntie

We hebben geïnvesteerd in energiezuinige productieprocessen en apparatuur. Door energie-efficiënte technologieën te gebruiken, minimaliseren we onze ecologische voetafdruk en verminderen we het verbruik van fossiele brandstoffen.

Afvalbeheer en recycling

We streven naar een gesloten kringloopsysteem door restmaterialen en snijafval te hergebruiken. Door recycling en hergebruik verminderen we de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat en verminderen we de behoefte aan nieuwe grondstoffen.

Productlevensduur

Onze frituurbakwanden zijn ontworpen om lang mee te gaan. We streven naar hoge kwaliteit en duurzaamheid, zodat onze producten bestand zijn tegen slijtage en veroudering. Dit verlengt de levensduur van onze producten en vermindert de vraag naar vervanging.

Onderhoud en reparatie

We moedigen onze klanten aan om regelmatig onderhoud uit te voeren en eventuele reparaties uit te voeren in plaats van nieuwe producten te kopen. We bieden technische ondersteuning en reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat onze producten zo lang mogelijk meegaan.

Samenwerking met leveranciers

We werken samen met leveranciers die dezelfde duurzaamheidsprincipes hanteren. We selecteren partners die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen en ethisch verantwoorde praktijken.

Bewustwording en educatie

We streven ernaar om bewustwording over duurzaamheid en circulariteit te vergroten, zowel binnen ons bedrijf als bij onze klanten. We bieden informatie en educatieve materialen om het belang van duurzame keuzes te benadrukken en te stimuleren.

IJzersterk vakmanschap vormt de basis van elke FRYER installatie om jarenlang mee te gaan.
Op zoek naar een professionele frituurinstallatie? Neem dan contact op!