De garantie van een
bedrijfszekere frituurinstallatie

Onderhoud en service van het
hoogste niveau

Elke FRYER-installatie wordt ontworpen en ontwikkeld met de grootste zorg. Onze passie voor kwaliteit en perfectie zetten we daarom ook graag door in de after-sales. Voor service en eventuele storingen werken wij met landelijk opererende servicediensten: een vaste selectie van getrainde en gecertificeerde partners die de techniek van de FRYER volledig beheersen en snel ter plaatse kunnen zijn. Onderhoud, diagnose, reparaties: alles gebeurt volgens de hoge normen waar de The FRYER Company voor staat. Met oog voor detail. Zo houden we de frituurinstallaties van onze klanten in topconditie. En hadden wij de standaard garantie van 2 jaar op onderdelen, 5 jaar op gasgestookte frituurketels en 7 jaar op onze elektrische RVS ketels al genoemd?

Gecertificeerde producties

Onze gecertificeerde frituurketels zijn het toonbeeld van veiligheid en kwaliteit in de frituurindustrie. We hebben ervoor gezorgd dat al onze ketels voldoen aan de strengste normen en regelgeving, met nadruk op de gastechnische keuring.

GWI gastechnische keuring en DVGW certificaat

In Duitsland hebben we het befaamde GWI (Gas- und Warme-Institut) ingeschakeld voor de gastechnische keuring van onze frituurketels. Het GWI staat bekend om zijn deskundigheid en onafhankelijkheid bij het testen en certificeren van apparatuur die gebruikmaakt van gas. Dit betekent dat onze ketels grondig zijn gecontroleerd op veiligheidsaspecten en voldoen aan alle relevante Duitse voorschriften en normen.

Als bewijs van deze keuring hebben we het certificaat ontvangen van de DVGW (Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches). De DVGW is een gerenommeerde organisatie die verantwoordelijk is voor de bevordering van gas- en watertechnologie. Het certificaat dat zij hebben uitgegeven, bevestigt dat onze frituurketels voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen op het gebied van gasgebruik.

CE-certificering

Naast de Duitse certificering hebben we ook gezorgd voor CE-certificering van onze producten. Het CE-keurmerk is een verplichte conformiteitsmarkering binnen de Europese Economische Ruimte (EER) en geeft aan dat onze frituurketels voldoen aan alle relevante Europese richtlijnen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.