Restaria Genemuiden

Restaria Genemuiden

Restaria Genemuiden

In het prachtige Genemuiden vindt u ook een Restaria, Restaria Genemuiden van Gert-Jan Bakker. Gert-Jan heeft jarenlange ervaring en heeft een pracht bedrijf neergezet die alom bekend is om haar kwaliteit. Restaria Genemuiden was toe aan een nieuwe bakwand en koos voor ons. En wat voor bakwand is het geworden, een plaatje toch?

“The Fryer Company was een onbekend merk, ik had er nog nooit van gehoord. Na het eerste gesprek met hen had ik een goed gevoel over hun verhaal. Het is niet zo dat zij geen ervaring hebben, want ze komen natuurlijk van andere fabrikanten,  daarnaast de bewezen rendementen van 98% in combinatie met de krachtige ketels hebben mij doen overtuigen. Wat zijn we trots op het resultaat en bakken doet deze als geen ander! ”

Gert-Jan Bakker, Restaria Genemuiden

Restaria Appelscha

Restaria Appelscha

Restaria Appelscha

In het prachtige Appelscha vindt u ook een nieuwe Restaria en niet zomaar een Restaria. Deze Restaria van Fred Korringa heeft een zeer breed assortiment van snacks, burgers, schnitzels, maar serveert ook nog eens heerlijke gefrituurde vis! Deze bakwand bespaart Fred op energiekosten en oliekosten door de HR van maar liefst 98% (bewezen rendement) en de ondiepe vlakke bodem ketels.

  “Details maken nog meer het verschil zoals onze lamellenfilters die wel makkelijk schoon te maken zijn. Achter deze filter in de bakwand zijn er geen randen, laat staan scherpe randen. Daar kunt u dus ook makkelijk en veilig schoon te maken. De voor panelen zijn makkelijk los te halen, zonder schroeven los te maken wanner u onderin de bakwand een grote schoonmaak zou willen doen. Al met al is er goed gekeken en geluisterd naar de gebruikers en hebben wij zo een zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijke bakwand.”

  Fred Korringa, Restaria Appelscha

  Den Appel, Aalst (BE)

  Den Appel, Aalst (BE)

  Den Appel, Aalst (BE)

  Verse frieten, burgers en snacks aan de Gentsesteenweg in Aalst! Met de innovatieve transferfrituur van The Fryer Company kan Frituur Den Appel in een handomdraai 10kg friet per keer voorbakken!

  Deze maatwerk frituurinstallatie is helemaal naar wens van de klant geproduceerd, zodat zij nog efficiënter kunnen werken en sneller haar klanten kan bedienen. Daarnaast zorgt de transfer niet alleen voor meer capaciteit, maar ook dat u minder fysieke inspanning hoeft te doen. Wel zo fijn! Erbij optellend dat de frituur ook nog eens de meest energiezuinige frituur is in de wereld, is een keuze snel gemaakt!

   “Ik ben zeer tevreden over de frituur, de kwaliteit van afwerking tot de technische keuzes die gemaakt zijn, die ervoor zorgen dat de Frituur nog meer betrouwbaar is. Daarnaast werkt de transfer snel en stil wat ons werk zoveel leuker maakt. De ketels zijn krachtig met 32-38kW waardoor wij met gemak grote hoeveelheden kunnen bakken.”

   Eigenaar van Frituur Den Appel

   Friteria De La Place, Le Bizet (BE)

   Friteria De La Place, Le Bizet (BE)

   Friteria De La Place, Le Bizet (BE)

   Eigenaar Mathias Verhelst heeft gekozen voor een wel heel unieke frituurinstallatie! Namelijk een dubbele transfer van The Fryer Company. Wat nog bijzonderder was is dat Mathias als eerste een transferfrituur bij ons had besteld en dus de eerste die wij op de markt hebben gezet.

   Door vertrouwen in ons en het product, samen met het vertrouwen die hij heeft in onze dealer in België heeft Mathias, zonder dat er nog een Transferfrituur was gemaakt ons alle vertrouwen gegeven! En of hij tevreden is! Ons unieke transfersysteem is zo betrouwbaar, snel, stil en krachtig dat het maar dan alle verwachtingen overtreft!

    Frituur Tolpoort, Gent (BE)

    Frituur Tolpoort, Gent (BE)

    Frituur Tolpoort, Gent (BE)

    Bij  Frituur Tolpoort die u kunt vinden op Neuseplein 1 in Gent staat een bakwand in een compacte ruimte, maar vergist u zich niet, hier worden grote hoeveelheden van de lekkerste frieten gebakken! Frituur Tolpoort heeft ruime openingstijden van ’s middags tot in de nacht.

     Eigenaar van Frituur Tolpoort is erg tevreden met de snelheid van frituren
     “Je merkt gewoon dat we veel makkelijker grote hoeveelheden kunnen frituren in korte tijd. Daarnaast is deze frituur met een rendement van 98% ook nog eens energiezuinig. Wij zijn onwijs tevreden over de frituur.”